Professionellt cv

Hur man får ett cv som fungerar

Beställ cv

Ett CV är inte bara en förteckning över vad du gjort. Det är är någonting som skall förmedla en känsla och få rekryteraren att vilja höra mer! Att skryta om sig själv är sällan en bra idé, men att framhålla sina färdigheter är faktiskt helt rätt. Svenska rekryteringar har i allt högre utsträckning närmat sig en Amerikansk form där utrymmet för att slå på stora trumman och framhålla sin kompetens är tydligt. Det kan vara svårt att formulera sin kompetens på ett sätt som tas emot på ett bra sätt. Kanske finns kompetenser och erfarenhet som helt försvinner i ett CV?

Sedan några år tillbaks har vi bakom professionellt CV jobbar med rekryteringar, konsultprofiler, anställning och CV. Efter att ha fått stort gensvar från er besökare, har vi därför beslutat att även skriva och utvärdera befintliga CV som tjänst!

Professionellt CV på två röda

När du beställer ett CV är det ofta viktigt att hinna klart i tid. Av erfarenhet känner vi till att beställare ofta är i en rekryteringsfas eller redan sitter med arbetsgivare som behöver få ett CV direkt! Vi har därför anpassat våra tjänster för att kunna erbjuda snabba leveranser, och express när så önskas. Underlaget är någonting bara du känner till. Det rör sig om vilka skolor du gått och vilka arbetsgivare du haft. Sammanställning, rubriksättning och layout för specifikt jobb tar vi hand om! En kort ingress om vad du söker och varför, inkluderas alltid. Denna skriver vi utifrån den info du skickar. Skulle det inte bli rätt gör vi om ingressen så du känner dig nöjd!

 

CV feedback

Det snabbaste och mest uppskattade sättet för den som vill förbättra sitt CV!

Via beställningsformuläret skickar du in ditt CV till oss. Inom tre dagar får du respons och tips för hur du kan ändra och förbättra. Skulle du efter feedback ändå vilja ha hjälp med att skriva CV, drar vi av kostnaden för din feedback! Detta upplägg innebär att du får tips som kan användas till olika typer av CV och inriktning. 450 kr.

CV standard

Vi utgår från tidigare cv eller information du skickar via beställningsformulär. All data sätts kronologiskt och vi arbetar med en layout som visar dina kompetensområden. En kortare ingress om dig skrivs i samband med CV för att kunna ge arbetsgivaren en kort bild av varför du söker arbetet. För att effektivt kunna anpassa ditt CV krävs att du väljer en specifik bransch. Vi ser till att lyfta fram dina styrkor på ett attraktivt sätt. Skulle du vilja ändra någonting gör vi detta helt gratis! 1 400 kr.

CV premium

Här jobbar vi med ditt personliga varumärke och sätter oss in i din typ av arbete. Utifrån din erfarenhet och information tar vi fram två presentationer att rikta åt olika uppdrag. Vi lägger fokus på lämplighet, resultat, och anlägger ett affärsmässigt språk som underbygger din kompetens. Ändringar ingår alltid i kostnaden! 4 200 kr.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)